Algarve

Portugal
Velkommen til Algarve - et smukt område i det sydlige Portugal og en af de mest populære destinationer for feriegæster. Så snart du prøver den uovertrufne seafood, besøger de gyldne strande og føler den friske brise på dit ansigt, vil du forelske dig. Fantastiske golfklubber med vidunderlige faciliteter er Algarves stolthed, hvilket betyder, at din næste ferie med garanti bliver en succes. De lokale ynder at tale om Algarves to ansigter - indlandet og kysten. De tilbyder hver forskellige oplevelser og attraktioner, men de er begge værd at opleve. Hvis du ønsker at opleve dagligdagen i Portugal, skal du besøge den gamle bydel i Albufeira og gå gennem de brolagte gader og beundre de farverige bygninger. Tag på en af de vidunderlige strande såsom Praia do Camilo eller Praia da Marinha hvis du foretrækker at slikke sol, snorkle og opleve urørt natur.

Algarve Golf Højdepunkter

 
 
22
Golfbaner
300
Solrige dage
2 EUR
Øl (pint)
0,50 EUR
Taxa 1 km
 
 

Ting at Lave i Algarve

Golf course - Mad & Drikke

Mad & Drikke

Da Algarves kyst er mere end 200 miles lang er det ikke overraskende at skaldyr udgør størstedelen af det lokale køkken. Sørg for at prøve forskellige fiskeretter - i Algarve fremstilles fisk på alle mulige måder. En af de mest berømte retter er Bacalhau i Brás, lavet af strimlet torsk, stegte kartofler og løg blandet med røræg.

Hvis du er mere af en sød tand, har Algarve nogle lækre muligheder. Carob er en hemmelig ingrediens i mange desserter, såsom Mista Algarvia tærte (en smagfuld tærte med figner og mandler) eller Alfarroba tærte (en karob kage med mandler, der smager som chokolade).

Golf course - Strande

Strande

Algarve har alt hvad der behøves til en perfekt dag på stranden - solrigt og varmt klima, fint hvidt sand og klart, roligt vand. Nogle af de mest elskede strande er Praia de Odeceixe, Praia do Martinhal og Praia do Alvor.

Langs med kysten er der adskillige grotter og stenformationer, som du kan udforske. Tag på en guidet bådtur hvor lokale viser dig alle Algarves skjulte diamanter. Der er to grotter som virkelig skiller sig ud: Benagil og Zorreira. Sørg for at besøge dem, du vil med garanti få uforglemmelige oplevelser.

Golf course - Serra de Monchique

Serra de Monchique

Serra de Monchique er et interessant alternativ til dem som ønsker at bruge deres fritid på en mere aktiv måde. Du kan gå en lang tur, prøve at mountainbike eller øve dig i at kigge på fugle. Lige meget hvad du vælger, er du garanteret spektakulære panoramaudsigter over Algarve.

Hvis du har brug for at slappe af, bør du finde vej til Caldas de Monchique, en skjult spa tæt på landsbyen Monchique. Den har efter sigende Algarves bedste vand med helende egenskaber som kan helbrede reumatisme og andre luftvejssygdomme. Et perfekt sted at klare hovedet før din næste golfrunde.