Costa Blanca

Costa Blanca

Spanien
Det er svært at sige, hvad det bedste ved Costa Blanca er. Er det de i alt 200 km varme og sandrige strande, dens dybe historie og kultur eller dens golfbaner i høj kvalitet med fantastiske landskaber? Eller måske er det alt det tilsammen, der gør Costa Blanca til en af Spaniens mest populære feriedestinationer. Hvis du vælger Costa Blanca til din næste golfferie, bliver du i hvert fald ikke skuffet. Takket være et varmt og behageligt klima, golfbaner, der er designet af verdensberømte arkitekter og et stort udvalg af kulturoplevelser, vil din ferie på Costa Blanca blive uforglemmelig.

Costa Blanca Golf Højdepunkter


Byer i Costa Blanca

 
 
24
Golfbaner
321
Solrige dage
1,71 EUR
Øl (pint)
1,43 EUR
Taxa 1 km
 
 

Ting at Lave i Costa Blanca

Golf course - Mad & Drikke

Mad & Drikke

Maden ved Costa Blanca er helt igennem unik - fuld af spændende smage, lokale produkter og friske ingredianser. En række produkter såsom Turrón (nougat) fra Jijona og Alicante, kirsebær, der er plukket på Alicantes bjerge, og vindruer fra Vinalopó har fået Oprindelsescertifikatet, der anerkender deres usædvanlighed.\nCosta Blanca har også masser at tilbyde til vinelskere. Flere lokale vine, såsom Moscatel Alicante eller Tinto Alicante har vundet flere priser. Uanset om du vinder dit næste spil golf eller ej, bør du give dig selv nydelsen af et lækkert måltid og et glas vin.
Golf course - Aktiviteter

Aktiviteter

Kulturkalenderen ved Costa Blanca er fuld af mange spændende begivenheder. Besøg Benidorm i november for at komme med til Benidorms Helgenfestival og nyd en uge med musik, parader og imponerende optrædener.\nDu kan også arrangere en tur til nogle af de mest autentiske spanske byer som for eksempel Barrio de Santa Cruz og El Castell de Guadalest. Hvis du er tryllebundet af Costa Blancas eksotiske landskab, hvorfor så ikke besøge Palmeral de Elche, der er et UNESCO Verdensarvssted, som har mere end 200.000 palmer.
Golf course - Historie

Historie

Oplev en fascinerende historie med mere end 1.500 års legendariske slag og spektakulære forsvar. Ved Costa Blanca er der omkring 230 bygninger (slotte, vagttårne eller bunkere), der fortæller de mest interessante historie og viser dig Spaniens historie som du aldrig har set den før. Nogle af højdepunkterne er El Castillo de Santa Bárbara og Fuerte de San Fernando.\nDu kan også følge en af slotruterne, hvis du gerne vil dykke dybt ned i Costa Blancas historie, kultur og traditioner.