Costa del Sol

Costa del Sol

Spanien
Vidste du at solen skinner omkring 260 dage om året her? Hvis du tilføjer et fantastisk udvalg af golfklubber, lækker mad, livlig kultur og forbløffende udsigter, forstår du hurtigt hvorfor Costa del Sol gang på gang bliver valgt som det bedste rejsemål når det gælder golfrejser. Efter et spændende spil vælger du selv, om du vil gå en tur gennem Malagas gamle bys charmerende gader eller nyde solen på en af de solrige strande. Uanset hvad du foretrækker, kan du være helt sikker på at more dig, mens du spiller din yndlingssport.

Costa del Sol Golf Højdepunkter

 
 
48
Golfbaner
260
Solrige dage
3,56 EUR
Øl (pint)
0,82 EUR
Taxa 1 km
 
 

Ting at Lave i Costa del Sol

Golf course - Mad & Drikke

Mad & Drikke

Costa del Sol har et fantastisk udvalg af de bedste spanske, jødiske og arabiske retter. En af de kulinariske højdepunkter i dette område er friskfanget fisk og skaldyr, men du bør også prøve berømte retter som Gazpacho, Churros og Tapas.

Glem ikke at besøge Chiringuitoerne, der er typiske strandrestauranter, som serverer lækre stegte fisk og espetos de sardinas (sardiner på spyd). De er indbegrebet af Andalusisk mad og en lokal delikatesse.

Dem, der leder efter innovation og en smule avantgarde, bliver ikke skuffet - Otte af restauranterne i Costa del Sol er blevet tildelt Michelinstjerner for deres fantastiske mad.

Golf course - Strande

Strande

Ideelt for alle, der elsker solen, og et perfekt sted at slappe af efter et udfordrende spil. Det varme klima året rundt, smukke strande og fantastiske restauranter gør Costa del Sols kystlinje så unik. Nogle af de bedste strande i Costa del Sol er Playa de Burriana (Burriana Strand), Playa Malapesquera (Malapesquera Strand) og Playa de Cabopino (Capobino Strand).

Nyd det varme sand under dine fødder og lyt til de beroligende lyde fra havet, mens du planlægger dit næste spil golf. Du bliver overrasket over, hvor stor en forskel det gør.

Golf course - Aktiviteter

Aktiviteter

Uforglemmelige golfoplevelser er ikke den eneste grund til at du kommer til at elske din ferie ved Costa del Sol. Regionen har et meget levende kulturliv i løbet af året. Karnevallet er ikke noget, du har lyst til at misse. Du kan forvente at se farverige kostumer, gadeparader, masser af musik og rigeligt med druk og dans.

De mange festivaler i sommermåneder tilbyder underholdning for biograf-, musik- og madentusiaster. Glem ikke at besøge Malaga i Málaga Feria i August for at beundre fyrværki- og flamencoshows. Hvis du kommer i september eller oktober, er festivalerne i Fuengirola og Nerja noget, der bare skal opleves.