Madeira

Madeira

Portugal
En ø med naturlig skønhed beliggende i Atlanterhavet. Denne fortryllende og hyggelige portugisiske ø ud for den vestafrikanske kyst er internationalt kendt for de storslåede, naturlige omgivelser med plante- og dyreliv, der vokser helt naturligt og urørt. Kystens havne er idylliske og perfekt integreret med de omgivende bjerge. Der er desuden en harmonisk atmosfære, der bringer ro i sindet hos alle feriegæsterne. Det gælder også for golfbanerne, der har naturlige planter og træer sammen med perfekt velfriserede fairways og greens. Udsigten fra golfbanerne er næsten uvirkelig med den endeløse horisont samt foreningen af himmel og hav, der udgør et evigt smukt billede. Se rejser til Madeira!

Madeira Golf Højdepunkter

 
 
2
Golfbaner
270
Solrige dage
3 EUR
Øl (pint)
0,47 EUR
Taxa 1 km
 
 

Ting at Lave i Madeira

Golf course - Sport

Sport

Den verdensberømte fodboldspiller Cristiano Ronaldo startede sin karriere på Madeira, og der er et museum dedikeret til hans karriere og bidrag til denne sportsgren. Havet tjener som baggrund for besøgende, der kan opleve alt lige fra surfing, bodyboarding, stand-up paddle, sportsfiskeri, dykning og klippeudspring.
Golf course - Haver og parker

Haver og parker

Den eksotiske grønne natur sammen med det turkisblå hav og de farverige planter vil tilfredsstille alle besøgende, der er på jagt efter en harmonisk og naturlig oplevelse. Da 2/3 af øen er et beskyttet område, er det meste af øen urørt. Der er desuden botaniske haver med over 2.000 plantearter fra hele verden, samt et amfiteater.
Golf course - Funchal

Funchal

De lokale indbyggere i denne 500 år gamle by er meget gæstfrie og imødekommende overfor besøgende. På trods af byens størrelse er der et væld af steder, som man ikke skal gå glip af, når man besøger dette atlanterhavsparadis. Kystbyer, grøntmarkeder, vingårde, museer og selvfølgelig den utrolige udsigt over havet.